Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι του Κωστή Χατζηφωτεινού ο οποίος παρευρέθηκε στο γάμο του Μπουλέντ και της Οζγκέ στο Κουσάντασι της Τουρκίας .

Μπουλέντ και Οζγκέ


Θα απογοητεύσω αυτούς που περίμεναν να δουν κάτι από την Κρήτη σ' αυτή την παρουσίαση του γάμου που πήγα στο Κουσάντασι, ελπίζω να τους αποζημιώσω όμως με το ελληνικό χρώμα κάποιων από τις φωτογραφίες που θα σας δείξω αργότερα. Παλιά οι γάμοι των Τουρκοκρητικών γινόντουσαν κι εκεί με λύρες, μαντινάδες και τριήμερο γλέντι, αλλά όχι πια. Ο τωρινός γαμπρός είναι διευθυντής σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, όπου και έγινε το γλέντι του γάμου με φαγοπότι, ζωντανή μουσική, χορούς και πυροτεχνήματα. Ότι γίνεται κι εδώ δηλαδή. Με δυο διαφορές. Τον τρόπο που δέχθηκε τα δώρα το ζευγάρι και το χορό της κοιλιάς από τρεις ημίγυμνες χορεύτριες. Ευχηθείτε στο ζευγάρι για την ώρα και θα τα δείτε όλα στη συνέχεια.


Η είσοδος του ζευγαριού






Ευχαί γονέων. Με το απαραίτητο χρύσωμα φυσικά... Προσέξτε την άσπρη κορδέλα που φόρεσε 
στο λαιμό του ο γαμπρός. Θα γεμίσει χαρτονομίσματα μετά από λίγο.





Η Βίκη Κρητικού (δημοσιογράφος της ΝΕΤ) από την Καβάλα.







Η σειρά μου.







Φωτογραφία: Με τον Θανάση Τσίμπη.


                                           (Θα υπάρξει και συνέχεια)
Με τον Θανάση Τσίμπη.




Φωτογραφία: Με πυροτεχνήματα
Με πυροτεχνήματα



Χρειάζεται λεζάντα;





Ο πρώτος χορός. Τα τραπέζια που καθόντουσαν οι Έλληνες καλεσμένοι ήταν σημαιοστολισμένα...







Με Σαμιώτες φίλους.




Φωτογραφία: Μπουλέντ και Οζγκέ

Θα απογοητεύσω αυτούς που περίμεναν να δουν κάτι από την Κρήτη σ' αυτή την παρουσίαση του γάμου που πήγα στο Κουσάντασι, ελπίζω να τους αποζημιώσω όμως με το ελληνικό χρώμα κάποιων από τις φωτογραφίες που θα σας δείξω αργότερα. Παλιά οι γάμοι των Τουρκοκρητικών γινόντουσαν κι εκεί με λύρες, μαντινάδες και τριήμερο γλέντι, αλλά όχι πια. Ο τωρινός γαμπρός είναι διευθυντής σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, όπου και έγινε το γλέντι  
του γάμου με φαγοπότι, ζωντανή μουσική, χορούς και πυροτεχνήματα. Ότι γίνεται κι εδώ δηλαδή. Με δυο διαφορές. Τον τρόπο που δέχθηκε τα δώρα το ζευγάρι και το χορό της κοιλιάς από τρεις ημίγυμνες χορεύτριες. Ευχηθείτε στο ζευγάρι για την ώρα και θα τα δείτε όλα στη συνέχεια.
Το ζευγάρι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου